Over Kahuwa Stories

Met een nieuwe online talkshow, zullen Eze en A.J. alle ins en outs van ondernemerschap en ondernemerskwaad aan jullie presenteren.

Kahuwa Stories (S.I.T. editie) brengt verdiepende ondernemersverhalen naar jouw scherm, in een interactieve online talkshow live vanuit DOC in Dordrecht. Bij elke sessie gaan Eze en A.J. samen met jullie in gesprek met een echte en eerlijke ondernemer. Met Kahuwa Stories leren wij over ideeen die ondernemers vooruit hebben geholpen. Hoe hebben zij hun talenten ingezet en hoe kan jij dit doen?

Ben jij ook nieuwsgierig naar hoe je je eigen onvervulde dromen kan waarmaken? Of heb jij ideeën die maar niet van de grond komen? Volg dan de verhalen van Kahuwa Stories, waar echte en eerlijke ondernemers hun strijd met ondernemerskwaad delen.

Koop je ticket!

AJ and Eze having fun

Meet Our Team

BBij onze tweede Kahuwa Stories sessie gaan A.J. en Eze met Jeroen, oprichter van DOC in gesprek. Jeroen vertelt over het belang van samenwerken en over de voordelen van werken bij een flexwerkplek! In deze sessie laat Jeroen weten welke talenten hij heeft ingezet en hoe jij dat kan doen.

Deze interactieve online talkshow wordt geproduceerd door Kahuwa Content Creators. Achter de schermen zorgen zij voor een fijne ervaring tijdens de opnames. Zo kan jij op jouw gemak de show volgen en jouw ondernemersvragen tijdens de show stellen.

Angelica Janine

Talkshow host

Jeroen van Dijk

Gast

Eze Wiliams

Talkshow host

Koop uw ticket!

Neem contact met ons op